Nieuw! Bruidsarrangement Sieraden

Bruidsarrangement Sieraden_exclusieve bruidssieraden_ handgemaakte bruidssieraden van Miyuki rocailles en parels_ bohemian bruiloft stijl
Voor wie is het Bruidsarrangement Sieraden?

Het is bijna zover! Je bruidsjurk is uitgezocht en de laatste details voor de bruiloft worden geregeld. Zo ook de accessoires en de bruidssieraden, maar dat is gelijk ook het lastigste!

De sieraden moeten allereerst perfect passen bij de bruidsjurk, bij je stijl en daarnaast ook bij de andere accessoires, zoals de schoenen. Ook zoek je iets exclusiefs en iets wat de andere gasten niet hebben! Best wel wat wensen dus!

Daarnaast zou je het super leuk vinden als de sieraden van de andere belangrijke gasten op elkaar en op hun kleding zijn afgestemd! En je vindt het super gezellig om tijdens een ontspannen middag of avond met elkaar sieraden uit te zoeken!

Dan is het Bruidsarrangement Sieraden perfect voor jouw!

Wat kun je verwachten tijdens het Bruidsarrangement Sieraden?

Een gezellige middag of avond (ca. 2,5 uur) inclusief koffie/thee en iets lekkers, waarbij de Bruid en 2 gasten hun eigen exclusieve (bruids)sieraden samenstellen. Tijdens het arrangement zal ik jou, als bruid, ideeën/ontwerpen laten zien voor passende bruidssieraden bij je bruidsjurk en zal ik de gasten ideeën/ontwerpen laten zien passend bij hun gelegenheidskleding.

Daarnaast neem ik mijn grote collectie Miyuki kraaltjes mee, zodat we exact de juiste kleuren uit kunnen kiezen. Na deze sessie ga ik thuis aan de slag en ontvangen jullie enkele foto’s van ontwerpen in de gekozen kleuren, er zijn dan nog wat aanpassingen mogelijk, waarna ik de definitieve (bruids)sieraden ga maken. Indien gewenst vind er nog een laatste passessie plaats op afspraak.

Locatie en tijd

Het tijdstip en de locatie voor het bruidsarrangement sieraden zijn in overleg. De gezellige middag of avond kan plaatsvinden bij jouw thuis, op een andere aangegeven locatie of bij mij thuis in Huissen.

Let op! Na het arrangement ga ik de sieraden maken, het kost mij 1 à 1,5 maand om de hele order naar wens te maken. Houd hier rekening mee bij het boeken, zodat je de sieraden zeker op tijd ontvangt.

Kosten

Het bruidsarrangement sieraden kost € 525,- inclusief koffie/thee, iets lekkers en alle maatwerk sieraden (bruidssieraden + sieraden van 2 gasten). De prijs is exclusief reiskosten naar een locatie à € 0,20 / km. Binnen een straal van 10 km rondom Huissen gratis.

Extra gast(en): + € 100,- per gast inclusief de maatwerk sieraden.