Over mij

Over mij Angelina's Jewelry Design

Hoi! Leuk dat u mijn website met Exclusieve handgemaakte bruidssieraden en gelegenheidssieraden van Miyuki rocailles en parels bezoekt!

Ik ben Angelina, getrouwd en moeder van een dochtertje van 2 jaar. Creatief bezig zijn zit al van jongs af aan in mijn bloed en ik heb dan ook vele creatieve hobby’s zoals o.a. digitaal ontwerpen, schilderen, kaarten maken, sieraden maken en bakken. Vanuit mijn passie voor ontwerpen, zowel digitaal als met de hand, ben ik dit jaar mijn eigen ontwerpstudio: Angelina’s Design Studio begonnen. Angelina’s Jewelry Design is hier een onderdeel van.

In 2020 begon ik mijn eerste webshop met unieke handgemaakte sieraden van rocailles en parels, omdat het mijn droom is om van mijn hobby mijn werk te maken en te doen waar ik gelukkig van word: creatief bezig zijn! Het geeft mij energie om vrouwen blij te maken met een uniek handgemaakt sieraad dat helemaal bij hun kleding en stijl past. Ook deed ik mee aan de sieraden wedstrijd van museum CODA, waar ik genomineerd werd voor de publieksprijs­čśŐ, een hele eer! Meer over het werk dat ik instuurde vindt u hier: Genomineerd voor de publieksprijs in de sieraden wedstrijd van CODA museum!

Ik werk uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit Miyuki rocailles (glaskraaltjes), waardoor de sieraden lang mee gaan bij normaal gebruik. Daarnaast gebruik ik ook alleen echte glasparels en echte zoetwaterparels. In mijn designs hou ik ook rekening met de draagbaarheid, een sieraad moet altijd fijn dragen en licht van gewicht zijn.

Het is mijn doel om een exclusief sieraad te maken dat naadloos aansluit bij uw kleding, stijl en de gelegenheid waarvoor het gedragen wordt. Mijn sieraden worden het meest gedragen als exclusieve bruidssieraden of voor speciale gelegenheden.

Naast Angelina’s Jewelry Design ben ik ook eigenaresse van Angelina’s Kids Design, een webshop met leuke en unieke gepersonaliseerde kraamcadeaus. Deze webshop, www.angelinaskidsdesign.nl is ontstaan vanuit mijn passie voor digitaal ontwerpen.

Zoals je wel merkt, ik hou ervan om iets moois te ontwerpen en anderen blij te maken met mooie unieke producten!

Op deze website vind je mijn exclusieve collectie handgemaakte bruidssieraden en gelegenheidssieraden. De maatwerk sieraden kun je zelf samenstellen naar jouw wensen. Na het bestellen van een maatwerk sieraad neem ik altijd contact met je op om de details en maten door te spreken. Ook ontvang je enkele foto’s, zodat je een sieraad ontvangt dat geheel naar wens is.

Daarnaast heb ik nog een collectie bruidssieraden/gelegenheidssieraden die al kant en klaar zijn. Deze zijn direct leverbaar, de maten staan in de omschrijving. Wil je toch een andere kleur of maat? Geen probleem, neem gerust contact met mij op er is veel mogelijk!

Zo, nu is het echt tijd om een kijkje te nemen in mijn Winkel.

Zoek je iets speciaals, wil je graag andere kleuren of wil je wat meer info of advies? Schroom niet om Contact met mij op te nemen.

Liefs,

Angelina