Verzendkosten en retouren

Verzendkosten

Alle sieraden worden netjes ingepakt en met brievenbuspost verstuurd. Verzending binnen NL kost € 3,95 en verzending naar België kost € 7,75. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens het bestellen.

De sieraden kunnen ook bij mij thuis in Huissen (regio Arnhem) afgehaald worden, dit kun je aangeven tijdens het bestellen en is uiteraard gratis. Op afspraak bezorg ik ook in Lingewaard, Arnhem en Velp. Wil je hier gebruik van maken kun je dit aangeven in het opmerkingen/notitieveld tijdens het bestellen.

Grote sieraden orders of andere producten worden verzonden met pakketpost. Verzending hiervan kost € 5,95 binnen NL en € 9,- naar België.

Retouren

Op maat gemaakte sieraden worden in principe niet retour genomen. Tijdens het maakproces ontvang je af en toe foto’s, zodat je een indruk krijgt van het sieraad. Daarnaast zal ik je met foto’s informeren over kleurkeuzes die je kunt maken tijdens het maakproces. Na akkoord en betaling stuur ik de sieraden op. Deze sieraden zijn dus speciaal voor jou gemaakt en kunnen in principe niet retour.

Mocht het voorkomen dat je toch niet tevreden bent of dat je een gebrek constateert, dan kunt je Contact met mij opnemen en kijken we samen wat een passende oplossing is.

Retourneren zonder contact op te nemen is altijd op eigen kosten.